Seleccionar página

Sobre Nosaltres

ACSA

Sobre
    ACSA

L’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs, d’ara endavant ACSA, és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat principal dinamitzar i impulsar el petit comerç de proximitat, al mateix moment que vol fer créixer la identitat del poble fent-lo un referent a nivell comercial de la comarca.

L’ACSA es va crear l’any 1991 per un petit grup de comerços que en el seu temps ja creien en la importància de créixer i en donar valor a la vila.
Amb els anys, de la mateixa manera que el comerç, l’associació ha anat creixent. Actualment tenim uns 68 associats, aproximadament un 30% dels comerços de la vila. Aquest augment és degut al fet que s’ha facilitat la incorporació de nous negocis gràcies al treball i als ajuts que oferim.

Objectius

Els objectius que tenim plantejats a l’ ACSA es poden englobar en dos grans grups entrellaçats:

Un dedicat al comerciant facilitant-li el dia a dia en temes legislatius, oferint-li cursos, facilitats a noves tecnologies, publicitat, informació de subvencions, etc.

I, l’altre objectiu està enfocat més directament al comerç i als clients, tant als de la nostra vila com als de la comarca del Segrià.

L’Associació té comerços i serveis de tota mena i, volem demostrar a tothom que no és necessari desplaçar-se a la gran ciutat. Ho durem a terme mitjançant el patrocini i la col·laboració amb els diferents actes i activitats que realitza l’Ajuntament i altres associacions de la vila adreçats a tots els habitants del municipi.

Fes-te soci

Si vols ser soci envia'ns un correu electrònic i et contestem el més aviat possible